Alle kittens die hier naar hun gouden mandje vertrekken zullen super gesocialiseerd zijn, wat niet wegneemt dat de kitten bij aankomst in zijn/haar nieuwe thuis een gewenningsfase zal moeten doorstaan van een a twee weken.

al onze poezen verblijven bij ons in huis als ook de kittens deze zullen dan ook gewoon zijn aan kinderen en alle huishoudelijke taken zoals stofzuigen.

Als u een kitten bij ons koopt zal deze gesteriliseerd of gecastreerd zijn dit hoort zo volgens de belgische wetgeving de kittens mogen hier vertrekken op de leeftijd van dertien weken en moeten meer dan een kg wegen. De kittens kunnen pas bezocht worden na de leeftijd van drie weken zodat de moeder en de kittens de eerste weken lekker tot rust kunnen komen in hun vertrouwde omgeving.

De kittens worden gevaccineerd op de leeftijd van negen weken en twaalf weken, ook worden onze dotjes ontwormd: op vier weken, zes weken ⇨ catminth, milbemax op acht en twaalf weken.

als eigenaar moet je dan nog op vier zes en negen maanden ontwormen en achteraf tweemaal per jaar.

 Vanaf negen weken kan u uw dotje niet enkel komen bewonderen maar ook strelen. (eerste enting ok)

Bij afhaling van je dotje werken wij met het officiële contract van FOD (dierenwelzijn) wat u voornamelijk een zekere garantie biedt zoals het hoort (24 maanden) op alle erfelijke ziekten.  

Bij bezoek vragen wij om vooraf geen andere catteries te gaan bezichtigen.