Over ons

Hallo, wat fijn dat u een bezoekje brengt aan onze website.

Graag stellen wij onszelf even voor 😺 Wij zijn Kristof en Heidi een gelukkig getrouwd stel met twee schatten van zonen.

Een dikke drie jaar geleden besloten wij om buiten onze twee Europese dames er nog een poes bij te nemen.

Al snel viel ons oog op de britse korthaar, zo kwamen we bij enkele bezoeken aan verschillende cattery's uit bij een zeer vriendelijke dame, inmiddels best friends. 

Ze had een zeer mooi nestje blauwe schatjes, wij hadden de eerste keuze:-)zelf twijfelde ik tussen een boy of een girl maar voor mijn man was er geen twijfel mogelijk, het werd een boy! 😺 hij kreeg een niet zo voor de hand liggende naam “Noedels” tevens is dit ook de naam van onze cattery geworden.

Wekelijks kregen wij foto’s en filmpjes doorgestuurd en de liefde voor Noedels werd groot, zeer groot…. tot plots…. was er die witte vlek, de fokster had die zelf nog niet opgemerkt. na wat opzoekingswerk bleek het om een medaillon te gaan, onmiddellijk stelde de lieve dame voor dat wij een ander kitten mochten kiezen indien wij dit wensten. maar neen, onze liefde voor Noedels was al zo intens geworden, ons besluit stond vast. Noedels wordt de onze!😺 de medaillon zal hem juist uniek maken.

Na twee jaar noedels in ons gezelschap te mogen hebben en er blijvend contact was met de fokster van onze Noedels, speelde de gedachten om dezelfde weg te bewandelen. vanwege onze liefde voor katten en hierdoor hebben we een zeer interessante hobby gevonden, en wat voor één. Dit was het hier gaan we voor! maar om ons niet zomaar in het onbekende te begeven bestelde wij de cursus kattenfokker, wel twee bombastische mappen kregen wij toegestuurd.

maar eens wij er in begonnen te lezen konden wij alleen maar blijven lezen.

Deze cursus was zo leerrijk en interessant en ook zeer boeiend.

U mag dus aannemen dat wij niet zomaar mee op de kar gesprongen zijn maar ons eerst en vooral goed hebben geïnformeerd zodanig dat wij goed over alle informatie beschikken.

Natuurlijk gaan wij ook wel eens een vraag niet kunnen beantwoorden uiteraard zullen wij er dan alles aan doen om deze alsnog te kunnen beantwoorden.